• Rózsapalló utca 4, Kézdivásárhely, Kovászna megye, 525400

Gyártási folyamat

A gyártási folyamat a helyszín felmérésével kezdődik. A hely adottságának és az ügyfél kéréseinek figyelembevételével, kollégáink a leggyakorlatiasabb ötletekkel segítenek. Ismerve az ügyfél igényeit, tervezőink 3D-s tervet készítenek és kiszámítják az anyagszükségletet. Az ár elfogadása után megrendeljük az anyagot és kezdetét veszi a gyártás. Bútoraink préselt farost lemezből vagy tömör fenyő, bükk, tölgy és juharfából készülnek.

A tömörfa bútorok gyártása a farönk beszerzésével kezdődik, amiből a fűrészárú készül. A szárítás után méretre vágjuk a deszkát, gyaluljuk, csiszoljuk, lefestjük és rátesszük a vasazatot.

A préselt farostlemez 5,7 nm-es táblákban érkezik, ezt vágjuk méretre a korszerű szabógépekkel. A CNC, számitógép vezérlésű gépünk segítségével még több magas minőségű terméket tudunk gyártani. Szabás után a levágott darabok a fúrógépbe kerülnek, ami lehetővé teszi a miliméteres pontosságú illesztést. Ezután következik a darabok összeszerelése és a vasazat felszerelése.

Ezután a bútor a raktárba kerül ahol minőségi vizsgálaton esik át, utána következik a csomagolás és a szállítás. Végső lépés a helyszínen való felszerelés.