• Rózsapalló utca 4, Kézdivásárhely, Kovászna megye, 525400

Promobilról

Cégünk 2003-as alakulása óta, bútorok és bútorelemek tervezésével, gyártásával és szerelésével foglalkozik, melyek célközössége lakások, irodák és kereskedelmi egységek.

A több, mint 15 éves fennállása óta, a cég fontosnak tartotta a termékek és szolgáltatások minőségének biztosítását, eképpen eleget téve a piac kéréseinek és felső kategóriájú termékek biztosításának. A Promobil KFT 4 alkalmazottal kezdte meg a működését egy 100 nm-es felületen. A folyamatos bővítés és fejlesztés következtében napjainkban 60 alkalmazottal egy 3000 nm-es modern csarnokban folyik a termelés. A korszerű technológia, amit a tervezéshez és a termeléshez használunk valamint a képzett munkaerő lehetővé tette a legrövidebb idő alatti szállítást.

2014 folyamán egy nagy teljesitményű CNC, számítógép vezérlésű gépet szereztünk be, ezáltal lehetővé vált még több felső kategóriájú termék előállítása és a szállítási idő lecsökkenése. Széleskörű termékválasztékot bocsátunk fogyasztóink rendelkezésére és gazdag színválasztékot. Fő célkitűzésünk minél szélesebb körű bútor kínálat és felső kategóriás szolgáltatások. Hangsúlyt fektetünk ügyfeleink és partnereink kérésére, így az általunk tervezett és kivitelezett bútor megfelel az adott térnek és elvárásoknak.

Ha bútor, akkor Promobil!

Széleskörű termékek, a legváltozatosabb színekben, ez az, amit kinálunk. Lakásbútorok széles választékát kínáljuk, amit követ a kereskedelmi és irodai bútorzat. Ezenkivül minden igényt igyekszünk kielegíteni, legyen szó egy különleges székről vagy egy teljes lakás bebútorozásáról préselt lemez vagy fából készült bútorral. Kiemelt figyelmet helyezünk a legújabb kihivásokra, ezáltal teljesítve ügyfeleink kérését.

Válassza Ön is a rendelésre készült minőségi bútort és vásároljon tőlünk!